SaZa Topsporthal Achterhoek

SaZa Topsporthal Achterhoek is een Sportcomplex gelegen aan Sportweg 1 in Doetinchem.

Meer informatie over SaZa Topsporthal Achterhoek in Doetinchem

SaZa Topsporthal Doetinchem is een internationale topsporthal met hoogwaardige faciliteiten, geschikt voor het beoefenen van topsport. De hal heeft 1650 zitplaatsen, een verende houten vloer en live tv- en radiofaciliteiten. Daarnaast zijn er vergaderruimtes en een businesslounge van 525 m2 aanwezig. De faciliteiten zijn geschikt voor verschillende sporten zoals volleybal, handbal, badminton, zaalvoetbal en judo op topniveau. SaZa Topsporthal Doetinchem heeft als doel om sporters te ondersteunen in hun ambities.

Wil je weten wat SaZa Topsporthal Achterhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SaZa Topsporthal Achterhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SaZa Topsporthal Achterhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SaZa Topsporthal Achterhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar SaZa Topsporthal Achterhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SaZa Topsporthal Achterhoek

Bezoekers bekeken ook