SFA Bikepark

SFA Bikepark is een Sportcomplex gelegen aan Stokhorstweg 11 in Doetinchem.

Meer informatie over SFA Bikepark in Doetinchem

Een bezoek aan het SFA Bikepark staat garant voor een dag vol plezier, of je nu een beginner of een professional bent. Het park is toegankelijk voor alle bikers, jong en oud. Er is voor ieder wat wils, met dirts, shores, obstacles, een pumptrack, resi en zelfs een foampit. Er is ook een gedeelte speciaal gereserveerd voor beginners en de allerkleinste bikers. Tussen de sessies door kan je genieten van een drankje aan de bar of aan een van de picknicktafels. De prijzen zijn zeer betaalbaar, met een entree van €5,-, een huurfiets van €10,- en een huurhelm van €4,- voor de hele middag. De openingstijden kunnen variëren vanwege het Nederlandse klimaat, dus het is altijd verstandig om de actuele openingstijden op Facebook of Instagram te checken. Als je jezelf gedraagt en niemand tot last bent, hoef je de huisregels niet te lezen. Mocht je twijfelen over wat wel en niet door de beugel kan, dan kan je altijd de huisregels raadplegen.

Wil je weten wat SFA Bikepark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SFA Bikepark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SFA Bikepark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SFA Bikepark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar SFA Bikepark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SFA Bikepark

Bezoekers bekeken ook