Eterij & Tapperij 't Raedthuys

Eterij & Tapperij 't Raedthuys is een Restaurant gelegen aan Raadhuisstraat 14 in Doetinchem.

Meer informatie over Eterij & Tapperij 't Raedthuys in Doetinchem

Raedthuys is een bekend restaurant in Doetinchem en Achterhoek, dat al 20 jaar bestaat. Sinds 2019 hebben ze de Bib Gourmand-onderscheiding ontvangen. Het restaurant werkt alleen met verse producten en alle gerechten worden bereid door het keukenteam. Als je een tafel wilt reserveren, kun je ze telefonisch bereiken op 0314 36 07 04 en ze accepteren geen reserveringen via e-mail. De openingstijden zijn als volgt: maandag en dinsdag zijn ze gesloten, woensdag tot en met donderdag open vanaf 17.00 uur, vrijdag open vanaf 15.00 uur, zaterdag open vanaf 13.00 uur en zondag open vanaf 15.00 uur.

Wil je weten wat Eterij & Tapperij 't Raedthuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eterij & Tapperij 't Raedthuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eterij & Tapperij 't Raedthuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eterij & Tapperij 't Raedthuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Eterij & Tapperij 't Raedthuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eterij & Tapperij ’t Raedthuys

Bezoekers bekeken ook