H. Martinus kerk

H. Martinus kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Kerkstraat 72 in Gaanderen.

Meer informatie over H. Martinus kerk in Gaanderen

In dit artikel worden verschillende locaties genoemd waar katholieke vieringen plaatsvinden, waaronder H. Martinus Wijnbergen, H. Laurentius in Varsseveld, H.H. Antonius en Petrus & Paulus in Ulft, en H. Georgius in Terborg. Er wordt ook vermeld dat er pastorale zorg beschikbaar is via een telefoonnummer en dat uitvaartondernemers contact kunnen opnemen met de weekwacht voor het melden van een overlijden en het bespreken van uitvaartwensen. Er worden ook komende vieringen genoemd, zoals een eucharistieviering, een Allerheiligenviering en een rozenkransgebed, die digitaal te volgen zijn via een livestream. Ten slotte wordt er verwezen naar een nieuwsbrief voor meer informatie.

Wil je weten wat H. Martinus kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Martinus kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Martinus kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Martinus kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar H. Martinus kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Martinus kerk

Bezoekers bekeken ook