Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk

Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk is een Katholieke kerk gelegen aan Nieuw Wehlseweg 18 in Wehl.

Meer informatie over Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk in Wehl

De Parochie H. Gabriël is een levendige parochie met 11 geloofskernen in verschillende gemeenten. Ze hebben verschillende contactgegevens, zoals telefoonnummers en e-mailadressen. Er is ook een telefoonwacht beschikbaar voor vragen en informatie. Daarnaast is er een kerkhofbeheerder en een website waar je terecht kunt voor meer informatie. Verder zijn er nog een aantal interessante evenementen en activiteiten, zoals kerkberichten in lokale weekbladen, een nieuw gebedenboek voor Advent en Kerstmis, de presentatie van een Groot Bijbels Namenboek en een Taizéviering. Tot slot kun je je kind nog steeds opgeven voor de Eerste Communie en het Vormsel, zelfs als je de informatieavonden gemist hebt. De contactgegevens van de Parochie H. Gabriël zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk

Bezoekers bekeken ook