St. Martinus kerk

St. Martinus kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Kerkplein 1 in Wehl.

Meer informatie over St. Martinus kerk in Wehl

De Parochie H. Gabriël is een levendige parochie met 11 geloofskernen in verschillende gemeenten. U bent van harte welkom in één van de kerken en kunt altijd een beroep doen op de pastores. Voor contact kunt u bellen naar 0314 - 68 12 54 of mailen naar martinuswehl@parochiegabriel.nl. Het secretariaat is geopend op vrijdagochtend van 9.30 uur tot 10.30 uur. Voor vragen en informatie kunt u terecht bij de telefoonwacht op 06 - 29 00 72 65. De kerkhofbeheerder is mevrouw M.W.C. Damen-Volmantel en zij is te bereiken op 06 28505678 of via kerkhofwehl@parochiegabriel.nl. Voor meer informatie kunt u kijken op de website of contact opnemen met de webredactie via webredactie@parochiegabriel.nl.

Wil je weten wat St. Martinus kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Martinus kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Martinus kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Martinus kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar St. Martinus kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Martinus kerk

Bezoekers bekeken ook